OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Welkom bij Gilissen Media,

 

Wij zijn een dynamisch bureau dat graag met u meedenkt.

 

Hoe vaak gebeurt het niet dat er binnen uw bedrijf iets nieuws ontstaat? Een nieuw product, een nieuwe dienstverlening en door alle waan van de dag, meldt u het wel aan de bestaande klanten, maar tijd of aandacht voor een persbericht of een nieuwsbrief is er niet.

 

Zonde, want wanneer u hier wel wat tijd voor vrij maakt, kunt u veel meer mensen, bedrijven en organisaties bereiken. En dat is precies waar Gilissen Media u bij wilt helpen. U hoeft dan zelf geen zeeën van tijd vrij te maken, want die heeft u niet, maar schakelt ons in. Na goed overleg zorgen wij ervoor dat uw product of dienstverlening wel breed onder de aandacht wordt gebracht. Wij nemen dit traject van A tot Z van u over.

 Denk aan het schrijven van: (digitale) nieuwsbrieven, persberichten, nieuwsberichten, advertorials en webteksten. Wie een stapje verder wil: wij verzorgen ook in- en externe media - denk aan eigen uitgaven bijvoorbeeld: magazines, kwartaaluitgaven en gehele website content vullen en up-to-date houden. Een andere service die wij bieden is het vastleggen van u bijeenkomsten, seminars, feesten en andere klantgerichte of interne acties.  

Onze fotografen hebben jarenlange ervaring in het vastleggen van dit soort happenings. U kunt deze foto’s cadeau doen aan klanten en medewerkers, maar ook gebruiken in uw jaarboek en op de website als ‘fotoalbum’. Het zijn mooie en blijvende herinneringen die jaar na jaar een bijzonder archief vormen.

 

Hebben wij u een beetje gekieteld? Laat het ons weten, bel: 071-5134430 en dan denken we graag met u mee…