OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Welkom bij Gilissen Media 

Gilissen Media is een dynamisch tekstbureau dat al jaren meedraait in het wereldje van de schrijvende pers. De afgelopen jaren is er binnen het bureau ruimschoots ervaring opgedaan op diverse vakgebieden. Onder meer in rechtbankverslaggeving en bedrijfsjournalistiek.

 

Wanneer u op zoek bent naar een vlotte pen in een tijd waarin alles gisteren al gedaan had moeten worden, dan bent u hier aan het juiste adres. Gilissen Media staat garant voor een actieve eigen inbreng, efficiënte samenwerking en een breed netwerk en know-how.

 

Gilissen Media heeft aan talloze producties en voor diverse media gewerkt, denk aan nieuwsberichten, achtergrondverhalen, reportages en interviews. Voor locale en regionale media, bedrijfsuitgaven, gespecialiseerde uitgaven, tijdschriften en websites.

 

Daarnaast zorgen wij ook voor advies, coördinatie, eindredactie, hoofdredactie, fotografie en het uitgeven van media. Dit alles in samenwerking met een uitgebreid netwerk van freelancers en collega’s uit het vak.

 

Bij Gilissen Media staan we u graag met raad en daad en uiteraard snel en efficiënt ter zijde. Voor meer informatie, kijk verder op onze website onder Journalistiek, Portfolio en Actueel.

 

Gilissen Media komt graag nader kennis maken!